Elever berättar

REFERENSER

Anna Månsson

Elev

Jag är super nöjd med alla kurser och workshops jag varit på hos Selina. Kursdagarna är de dagar man ser framemot mest i veckan. Selina sprider så mycket energi, glädje och kärlek på varje lektion.
På kurserna och workshopen lär man sig inte bara hur man dansar man får även kunskap och lärdom om historian bakom dansstilarna, olika tekniker och hur man kan dansa till olika instrument. Det kallar jag professionellt.

 

Asta Karjalainen

Professionell magdansös

Jag har länge följt Selina på hennes blogg och annan media för att finna ny inspiration och vägledning inom magdansen. Så när Selina kom till Stockholm 2014 var jag överlycklig och gick självklart alla hennes workshops. Som lärare och dansare så är hon otroligt innovativ, kreativ och personlig. Jag utvecklade min dans avsevärt bara under dessa klasser och fick inblick i helt nya sätt att använda såväl props som danssteg. Ser fram emot att kunna ta fler klasser för Selina i framtiden!

 

Bekime Mehmedi”

Elev

Att gå på kurs hos Selina är något av det bästa jag gjort. Hon förmedlar magdansens alla rörelser och med en sådan glädje, värme och humor som sällan går att hitta. Hon är även mån om att din teknik ska vara korrekt och hon delar gärna med sig av sin enorma kunskap kring dansens uppkomst, historia och samtida stilar. Det känns tryggt och roligt att delta i hennes klasser. Jag känner mig alltid så glad och fylld av energi efter en lektion med Selina.

 

Akasmah

Dansare i Turkish Delight & Black diamond

Selina är en av de bästa danslärare jag har dansat för. Hon är alltid pigg och glad och vet exakt hur man ska driva mig till att göra mitt allra bästa på varje danslektion. Jag har tagit flera privatlektioner och terminskurser med henne och alltid gått ut med ett leende på läpparna. Kan speciellt rekommendera Khaleegy dansklasserna, de är grymma!

 

Alva

Lärare i orientalisk dans

Blir alltid inspirerad av Selinas dans. Hon gör att jag vill utvecklas. Man kan fylla en bok med kunskap om orientalisk dans baserat på det hon säger på lektionerna. Det har jag gjort under flera år. Det är tydligt att det är Selinas mål att hennes elever ska kunna utvecklas på bästa sätt till de magdansöser de vill bli. Humor, kunskap och ödmjukhet gör att jag stannar på Dansöz.

 

Magdansös Stella

Professionell magdansös i Los Angeles

Sen Jag var liten har jag alltid älskat magdans. Jag flyttade från Eskilstuna till Malmö 2008 bara för att jag hittade Dansöz – den bästa magdansskolan och Selina Sevil – en otroligt duktig och professionell magdansös. Dansresan med Selina och hennes elever till Turkiet var en dröm för mig,en vecka full med nya uppleverser o massa magdans. Som lärare tycker jag Selina är noggran med hur hon lär ut magdans och gör det så det känns bekvämt o dansa i grupp. Jag är så otrolig tacksam för dem 3 åren hos Selina med massa skratt, kärlek och dans. Allt jag lärt mig och alla fina människor jag träffat från dansen. Bästa åren i mitt liv !

 

Helena Fehrman

Elev

Jag älskar att gå på Selinas kurser! De senaste året har jag gått flera gånger i veckan för jag tycker att det är så roligt. Jag har lärt mig så mycket! Selina är inte bara en bra pedagog, hon har också en djup kunskap om orientalisk dans och musik. Jag har lärt mig mer om teknik och också hur musiken fungerar vilket hjälper mig att dansa på egen hand. Selina skapar kreativa, inspirerande och lekfulla koreografier. Hon lyckas också skapa en skön stämning i gruppen, med många goa skratt och en gemenskap som gör att vi vågar lite mer. Sammantaget ger hon det där lilla extra som får mig att längta tills nästa gång jag får komma till kursen och dansa.

 

Helene

Elev

När Selina skapar en koreografi åt mig lyssnar hon på mina önskningar och lägger till olika element för att utmana mig, vilket jag verkligen gillar! Dessutom är hon bra på att höra de små accenterna i musiken som många missar.

Jag tycker att hennes magdanskurser är väldigt inspirerande, inte bara ur teknisk synpunkt, men också ur kulturellt perspektiv. Hon berättar intressanta historier för att sätta dansen i kontext.

Jag ser fram emot var och en av hennes klasser och jag vet att jag fortsätter att utvecklas snabbt med henne.

 

Lone Buus, för AAOD

Elev – Aarhus Oriental Dance Association

Styrelsen för AAOD, är mycket glada över att Selina kom till Århus, Danmark en helg för att undervisa. Alla deltagare var mycket nöjda med workshopsen. Selina är en underbar dansare och artist, och hon är mycket professionell som dansinstruktör. Dessutom har Selina en riktigt härlig och vinnande personlighet. Allt detta gjorde workshopsen i Århus till en unik upplevelse och vi alla ser fram emot att välkomna Selina till AAOD igen.

 

Asia Maciejewska

Elev – Professionell magdansös & danslärare

Jag har träffat en hel del orientaliska dansare. Men Selina Sevil tillhör en liten grupp av orientaliska dansare som jag valt att utöka mina danskunskaper hos. Hos Selina tränade jag balans och att lugna min dynamiska dans. Selina som en av de få dansarna, som har elegansen, den feminina charmen och hög teknik. Ser med glädje fram emot att fortsätta ta danslektioner av Selina.

0
    0
    Varor
    Här var det tomtTillbaka till butiken