Boka möhippa

MÖHIPPA

Möhippa med magdansösen den professionella magdansösen Selina. En rolig aktivitet för hela gruppen. Välj bland de fyra paketen och boka online.I alla paket innehåller en danssal i centrala Malmö. Inget av paketen kräver att deltagarna behöver tidigare danskunskaper. Mer detaljerad information om dessa paket och villkor för bokning finner du längre ner.

MÖHIPPA SILVER

Max fem deltagare, 45-minuters danslektion, 1000:-.

MÖHIPPA GULD

Max 10 deltagare, 60 minuters danslektion, Höftsjalar lånas till alla, 1500:-.

MÖHIPPA DIAMANT

Max 20 deltagare, 60 minuters danslektion, Bruden kläs i magdansdräkt, Höftsjalar lånas till alla, 2000:-.

MÖHIPPA SULTAN

Max 30 deltagare, 90 minuters danslektion, Bruden kläs i magdansdräkt, Höftsjalar lånas till alla, Selina uppträder, 4900:-.

SILVERPAKETET

Detta paketet är skapat för en mindre möhippa (upp till 5 deltagare) som vill dansa magdans på möhippan. Programmet innehåller en lektion magdans på 45 minuter med en professionell magdansös & dansinstruktör.

En rolig möhippa som passar alla, inga danskunskaper krävs. Danslektionen innehåller en rolig uppvärmning i magdansens tecken. Ni får sedan prova på flera av magdansens grundsteg. Inga förkunskaper krävs.

Som avslutning gör ni en speciell dansövning där den blivande bruden får stå i centrum. Efter dansen finns utrymme för att ta lite bilder på gruppen med er dansinstruktör. Orientalisk dans på möhippa är en bra aktivitet för er som vill ha minnesvärda fotografier.Vi utlovar en rolig möhippa för hela gruppen som passar den lilla budgeten.

GULDPAKETET

En minnesvärd möhippa för alla deltagare, och inte minst den blivande bruden. Ni kan vara upp till 10 deltagare. Vår magdansös Selina ger er en 60 minuters danslektion i orientalisk dans. Perfekt för en medelstor möhippa i Malmö. I pentryt kan ni förbereda lite snacks och drinkar att förtära innan lektionen (meddela i förväg om ni vill göra detta). Väl i dansstudion kläs alla i gruppen i läckra höftsjalar med skramlande mynt.

Efter en kort uppvärmning med olika magdansrörelser får ni lära er olika typer av magdans. Det kommer bli mycket skak, sensuella feminina rörelser och roliga övningar. Inga förkunskaper krävs. Orientalisk dans på möhippa är ett bra alternativ för alla åldrar. Som avslutning kläs den blivande bruden ut till en förnäm sultan och hemlig överraskning väntar hela gruppen. Efter dansen tar vi bilder på gruppen i sin läckra utstyrsel så bruden kan få med sig fina minnen från aktiviteten. En rolig möhippa med fokus på den blivande bruden.

DIAMANTPAKETET

Vårt mest populära paket för möhippa där ni kan vara upp till 20 deltagare. Här kläs bruden i en riktig magdansdräkt! Selina väljer en magdansdräkt baserat på de storlekar ni anger (kan korrigeras med säkerhetsnålar på plats). Selina klär den blivande bruden i en vacker magdansdräkt i omklädningsrummet medans resten av gruppen i rummet bredvid kan knyta läckra skramlande myntsjalar runt höfterna. Här startar danslektionen som kommer vara i 60 minuter. Ni får en uppvärmning och genomgång av en rad roliga och användbara danssteg. Det blir skak, mjuka magrullningar och läckra poser. Inga danskunskaper krävs för att kunna delta.

Vi avslutar med en danslek som kommer få både gruppen och den blivande bruden att brista ut i skratt – vi lovar! Efter vi dansat magdans kan ni testa era nya dansposer i några gruppbilder som den blivande bruden kan ha som minne. Magdans på möhippa är perfekt för färglada bilder. En rolig och minnesvärd möhippa!

SULTANPAKETET

Ge den blivande bruden en möhippa med wow-faktor! Ni vara upp till 30 deltagare. Absolut bäst blir det om ni inte avslöjar vad som ska ske. Selina möter er i lokalen på Bergsgatan 29. Hon kommer vara scesminkad och bära en svart kappa. Ni för in den ovetande bruden i en sal med dämpad belysning som dekorerats med levande ljus.

Bruden ges en arabisk guldprydd tunika att dra över sina kläder och placeras i mitten av rummet. Två deltagare fläktar bruden med stora solfjädrar och matar henne med vindruvor. Orientaliska toner börjar ljuda i högtalarna, Selinas svarta kappa faller till golvet och visar en vacker magdansdräkt.

Ni får alla se en av landets främsta magdansöser uppträda med danser hon använt på scen i länder som Dubai, Irak  och Tunisien. Hon dansar för gruppen med skira tyger som kastas i luften, snabba snurrar, vibrerande skak och gymnastiska hårkast. Bruden kläs i magdansdräkten. Alla deltagare kläs i skramlande höftsjalar. Sen följer en 90 minuters magdanslektion där gruppen efter en uppvärmning får lära sig olika dansteg. Vi avslutar med en danslek där vi använder oss av de nya rörelserna. Bruden får vara i centrum och ni lär brista ut i skratt mer än en gång. Orientalisk dans på möhippa brukar leda till mycket skratt och tempo kan anpassas efter era önskemål. Efter magdansen kan ni ta gruppbilder i de vackra danskläderna.

MÖHIPPA I MALMÖ

En möhippa som passar hela tjejgänget. Magdans på möhippa! Hela gruppen kan delta oavsett ålder och den blivande bruden får stå i centrum – ett glädjefyllt minne. Vår dansstudio finns i centrala Malmö. Ni kan enkelt ta er till oss med tåg till Triangelns station eller buss till Bergsgatan. Selina kan även komma till er och hålla möhippan i ert hem eller lokal. Ni kan betala med Swish, Banköverföring eller PayPal. Efter köpet kan du kontakta Selina via mail och planera inför möhippan. Er danslärare på möhippan är Selina,  en professionell magdansös med över 15 års erfarenhet av att undervisa och uppträda med magdans internationellt.

Ni dansar i en dansstudio i centrala Malmö (Bergsgatan 29), ett stenkast från Triangeln. Salen är stor och luftig med spegelklädda väggar. Det finns tillgång till omklädningsrum med dusch och pentry. Perfekt för er som vill ha en liten möhippa i Malmö. Möhippan kan även hållas hos er. Om Selina ska komma till er så tillkommer reseerättning  (taxi från Triangeln till er tur och retur). I rummet finns även ett pentry om ni vill förbereda drinkar och snacks före lektionen (säg till i förväg så detta kan planeras tidsmässigt). Bruden gör en ”grand entrance” och möhippan flyttas in i danssalen.

FRÅGOR & SVAR OM MÖHIPPOR

VAD SKA MAN HA PÅ SIG NÄR MAN DANSAR MAGDANS PÅ EN MÖHIPPA?

Ni kan välja att ha enkla träningskläder eller klä upp er orientalisk. En enkel träningsoutfit för magdans är leggings och linne, vara barfota och han en sjal runt höfterna. I vår webbshop kan ni hitta roligare outfits. De kan beställas åt hela gruppen och fås på plats på möhippan.

VAD ÄR DET FÖR MAGDANSDRÄKT DEN BLIVANDE BRUDEN FÅR LÅNA?

Selina har en uppsättning med magdansdräkter. Oftast tar hon med sig en av sin egna lyxiga magdansdräkter. Om storlekarna skiljer kan detta regleras med säkerhetsnålar. Ni kan specificera vilken typ av magdansdräkt ni önskar. Selina har både vågade och mer konservativa magdansdräkter.

KAN MAN DANSA MAGDANS OAVSETT HUR GAMMAL MAN ÄR?

Absolut! På vår dansskola har vi elever som är barn och pensionärer. Alla kan dansa magdans!

KAN KILLAR VARA MED OCH DANSA MAGDANS PÅ MÖHIPPAN?

Det går hur bra som helst. Faktum är att några av Mellanösterns främsta lärare i orientalisk dans är män.

NÄR BÖR VI BOKA VÅR LEKTION I MAGDANS FÖR VÅR MÖHIPPA?

Boka gärna så snart ni kan för att säkra datumet. Då hinner Selina boka en dansstudio den dagen och tid ni vill ha utan risk för att den är upptagen. Ni kan avboka upp till 14 dagar innan datumet för möhippan.

HUR BOKAR VI EN MÖHIPPA HOS ER?

Ni bokar er möhippa online här på hemsidan. Sedan kan ni och Selina mailas vid och bestämma alla detaljer.

KAN MAN BARA BOKA EN MÖHIPPA I MALMÖ?

Ni kan boka en möhippa med Selina i hela Sverige och Danmark. Men notera att vissa paket endast är bokningsbara i Malmö.

FÅR VI FILMA DANSEN PÅ MÖHIPPAN?

Ni får gärna fotografera och film på möhippan. Dansstudion är ljus och fin. Det brukar bli minnesvärda bilder!

VILLKOR FÖR ATT BOKA MÖHIPPA

Om möhippan ska vara hos er. Frigör så mycket utrymme som möjligt. En god dansyta gör att magdansösen kan använda sig av fler rörelser och bidrar till en mer varierad danslektion. Dämpa belysningen något i lokalen. Rengör och sopa dansytan om det spillts drinkar, krossats glas eller dansats med skor när det är blött väder ute. Ställ även ett glas vatten vid sidan om scenen/dansgolvet.

RESEKOSTNAD

Om möhippan ska hållas hos er. Selina reser med taxi inom Malmö stad, och utanför Malmö med tåg, buss samt flyg om avståndet kräver det. Inom Malmö C är kostnaden med taxi från 69kr (kan variera beroende på tid och avstånd). Ni kan också välja att hämta/lämna Selina i Malmö C i egen bil om ni exempelvis har gäster som ändå ska köra förbi det området. Om Selina blir hämtad & lämnad utgår ingen resekostnad.

UTANFÖR MALMÖ

Du kan boka magdans med Selina i hela Sverige & Skandinavien. Beroende på hur långt från Malmö ni finns (om möhippan ska hållas hos er) är de olika paketen tillgängliga för bokning. Kontakta oss för mer information om detta.

Om möhippan ska hållas hos er. Magdansösen anländer kort innan möhippan ska börja, normalt 10-15 minuter innan. Hon behöver då ett rum, gärna med en spegel, där hon kan byta om och säkert förvara saker.

BOENDEKOSTNAD

Om möhippan ska hållas hos er. Om det inte finns möjlighet för Selina att resa tillbaka till Malmö direkt efter showen så tillkommer boendekostnad på priset. Exempel: Selina uppträder på ert event i Falun. Sista magdansshowen är kl 00.30-01.30. Det går inga tåg eller flyg till Malmö förens nästa dag 11.30. Lösning: Ni bokar ett rum på ett vandrarhem eller hotell till Selina där hon spenderar natten och reser nästa morgon.

BETALNING

Betalning sker via Swish eller insättning på bankgiro i förskott. Alla priser är exklusive resekostnader och eventuella boendekostnader. Om betalning ej utförs enligt överenskommelse så lämnas ärendet över till Inkasso.

FILMA & FOTOGRAFERA

Det är helt okej att både fotografera och filma. Om media ska närvara vill magdansösen bli informerad om detta i förväg och även vart materialet kommer att publiceras. Ni får gärna maila oss ert material från möhippan efteråt. Som uppskattning när vi får fint material skickat till oss så erhåller ni rabatt nästa gång ni bokar magdans hos oss.

AVBOKNING

Ni kan avboka utan kostnad fram tills 14 dagar innan bokningens datum. Vid senare avbokningar debiteras ni fullt pris. Då det återstår väldigt lite tid att kunna planera in en ny bokning och arbetstillfället för magdansösen går förlorat.

ATT GE DRICKS

Dricks är ett vanligt sätt att visa uppskattning för en magdansös och det tas gärna emot under möhippan om det ges på ett respektfullt sätt. Exempelvis traditionell ”money shower”, en metod från Mellanöstern där sedlarna kastas över magdansösen under dansen. På fester där hedersgästen överraskas med magdans brukar många förbereda sedlar som denne kan dricksa med. Dricks kan även överlämnas när showen är slut.