kontakta oss

mail, telefon & adresser
SKICKA ETT MAIL

HÖR AV DIG

6 + 14 =

BRÅDSKANDE?

SKICKA ETT SMS

Vill du komma i kontakt med oss så snart som möjligt? Skicka ett sms till 0704-531090 så svarar vi i pausen.

Du kan även ringa, men vår telefon är ofta satt på ljudlös eftersom den stör på danslektionerna.

DANSKLÄDER

RETUR & PROVA

Om du vill retunera en vara eller skicka ett brev till oss gäller adressen längre ner på sidan. Vår butik finns endast online. Om du vill prova magdanskläder kan du kontakta oss. Vi bestämmer en tid då du kan komma till dansstudion och prova.

HITTA TILL OSS

DANSLOKAL

Du hittar danslokalen där vi håller  våra magdanskurser i Malmö på kartan nedan. Danslokalen ligger ett par minuters gångavstånd från Triangelns köpcentrum. Snett över Lidl i ett gult hus som heter Ungdomens hus. Vi finns på våning 4. Notera att våra privatlektioner i magdans och möhippor med magdans inte hålls på denna adressen. Danslokalen för möhippor och privatlektioner ligger ett par minuter bort på Bergsgatan 29.

att dansa magdans

1. Ökar din flexibilitet

Magdans innehåller många rörelser som sträcker ut och stärker dina muskler. Detta bidrar till att förbättra din flexibilitetet och din hållning.

2. Förbättrar din balans

Magdans är en dansstil som tränar hela din kropp. Dansen stärker musklerna i benen och bålen. Vilket ger dig bättre balans.

3. Minskar din stress

Dans är en effektiv metod för att minska stress. Stressnivåerna sänks genom att öka produktionen kroppens “lyckohormon” – endorfiner.

0
    0
    Varor
    Här var det tomtTillbaka till butiken