Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Ursäkta röran, vi bygger om! info@selinasevil.se

Norra Skolgatan 10B, 211 52 Malmö

0704-531090

BOKA MAGDANS

>>>BOKA MAGDANS HÄR<<<

Boka riktigt bra magdans. Selina är en av de ledande magdansöserna i Skandinavien. Hon har mer än 10 års erfarenhet av att uppträda med magdans. I Sverige utbildar hon andra professionella magdansöser och uppträder ofta på stora event som när hon uppträdde för Sveriges prins. Internationellt representeras hon av Mellanösterns toppagentur för artister. Selina uppträder regelbundet på 5-stjärniga hotell i; Irak, UAE, Oman, Libanon, Turkiet och Tunisien med kända arabiska artister. Hon har uppträtt för presidenter och kungligheter från Mellanöstern. Hon har till och med uppträtt i Kina. Boka magdans med den professionella magdansösen Selina!

MINI SHOW

10 minuters show
Passar mindre event
Dans med slöja
Klassisk magdans
Kort trumsolodans
Endast i Malmö
1700:- (Nyår 2500:-)

Boka

KLASSISK SHOW

20 minuters show
Perfekt till födelsedag
Show med dansvingar
Klassisk magdans
Magdans till trumsolo
Dans med hedersgästen
2500:- (Nyår 3500:-)

Boka

DELUXE SHOW

40 minuters show
Perfekt till bröllop
Dans med vingar & käpp
Explosivt trumsolo
Orientalisk dans med eld
Dans med publiken
3500:- (Nyår 4500:-)

Boka

GALA SHOW

Längd efter önskemål
Passar stora event
Flera shower
Ny dräkt varje show
Dans med flera redskap
Skräddarsytt program
4900:- (Nyår 5900:-)

Boka

Recensioner

Birgitte Ek

Vi bokade Selina till en 50 års fest. Showen var av internationell klass och vi fick mycket beröm av våra 80 gäster som gillade vårt val av henne som artist! Välj Selina på grund av hennes proffsiga bemötande vid bokning och framförallt hur överraskad man blev av hennes show, fick mycket mer än vi trodde!

Jennie Rosengren

Julshow på Danne Stråheds loge

Selina dansade in som ett överrasknings-moment i vår julshow på Danne Stråheds loge 2014. Vacker, ödmjuk och superproffsig trots sin unga ålder!
Hon trollband både publiken och oss i ensemblen med sin fantastiska kroppskontroll och karisma. Selina är otroligt begåvad och jag kan varmt rekommendera henne!

Suraiya Ibrahim -Internationell professionell artist & lärare, multipristagare, certifierad koreograf och jurymedlem vid internationella magdanstävlingar Suraiya Dance Academy

Selina är en underbar dansare och artist. Det var ett nöje att ha henne som danslärare och artist under ”Egyptian Fever Festival” 2010 i Polen. Eleverna älskade hennes workshops och publiken var helt förtrollade av hennes charm. Härlig scennärvaro, bra teknik och söt personlighet – Jag kan definitivt rekommendera henne som en mycket bra magdansartist och magdanslärare.

Layali Orientaliska Dansakademi

Jag har haft nöjet att två gånger bjuda in Selina Sevil till Layali Orientaliska Dansakademi i Stockholm för att hålla workshops och uppträda. Det var verkligen ett lyckokast! Selina är både en fantastisk artist och en fenomenal pedagog, en kombination som inte är så vanlig. Både kursdeltagarna och publiken var lyriska, och vi är många som hoppas att hon kommer tillbaka snart!

Sarah Bokade Selina till sitt bröllop

Vårt bröllop hade arabiskt tema och vi bokade en magdansshow som underhållning. Selina bjöd på en show som gästerna nog aldrig kommer att glömma. Danserna och musiken var mycket varierande, låtvalen var perfekta och samspelet med vår DJ fungerade mycket bra. Vi kan verkligen rekommendera er att boka Selina. En mer professionell magdansös hittar ni inte i Sverige.

Armand Rouhi

VD VIP – Very Important Persians

Vi på VIP – Very Important Persians & Lamborghini group har vid flera tillfälle anlitat Selina Sevil för att uppträda med magdans på våra event på Casino Cosmopol för att hon är proffsig och levererar en exklusiv nivå av dans som passar till vårt koncept och varumärke. Vi kan varmt rekommendera Selina Sevil som en utmärkt magdansös.

TUSEN OCH EN NATT

Magin från en magdansös, orientaliska toner spelas i lokalen och belysningen dämpas. Gästerna vrider på sig i stolarna och tittar förväntansfullt omkring. En dörr öppnas. Där står en vacker kvinna med långt hår klädd i glimrande kristaller med ett leende på läpparna. Minuterna som följer får publiken uppleva en magisk magdansshow. Då magdansösen med skira tyger, snabba piruetter och mjuka magrullningar tar över rummets mittpunkt. Magdansösen får sin publika att häpna och fascineras. Applåderna ökar och feststämningen sprider sig. Den orientaliska musiken går i vågor av mystiska toner till mäktiga snabba trumslag. Magdansösen följer dem med höfterna. Musikens tempo och gästernas entusiasm stegrar under finalen. Efter ett dramatiskt avslut lämnar magdansösen dansgolvet. Kvar finns efter en glad publik fylld av energi.

BOKA MAGDANS TILL RESTAURANG

Locka nya gäster till din restaurang. Söker du underhållning i form av magdans till restaurang, cafe eller föreningsfester? Om du vill boka magdans på flera datum (exempelvis en restaurang som har magdans varje Lördag) så får du rabatt. Rabatten beror på antalet datum och önskat upplägg. Notera att detta endast gäller när alla datum ges i förväg och kontrakt skrivs. Berätta gärna om ni uppskattar musik och dansstil från något speciellt land ex turkisk musik på en turkisk restaurang eller irakisk musik på en irakisk föreningsfest. Kontakta Selina Sevil på 0704-531090 för frågor. Bokning sker vid ett möte, gärna i er lokal, då kontakt skrivs. Ni får tillgång till högupplösta bilder i digitalt format som ni kan använda till valfri marknadsföring. Selina Sevil delar även er marknadsföring via hennes sociala medier som når ut till +200.000 personer.

VILLKOR FÖR ATT BOKA MAGDANS

Frigör så mycket utrymme som möjligt. En god dansyta gör att magdansösen kan använda sig av fler rörelser och bidrar till en mer varierad magdansshow. Dämpa belysningen något i lokalen. Rengör och sopa dansytan om det spillts drinkar, krossats glas eller dansats med skor när det är blött väder ute. Ställ även ett glas vatten vid sidan om scenen/dansgolvet.

Selina reser med taxi inom Malmö stad, och utanför Malmö med tåg, buss samt flyg om avståndet kräver det. Inom Malmö C är kostnaden med taxi från 59kr (kan variera beroende på tid och avstånd). Ni kan också välja att hämta/lämna Selina i Malmö C i egen bil om ni exempelvis har gäster som ändå ska köra förbi det området. Om Selina blir hämtad & lämnad utgår ingen resekostnad.

Du kan boka magdans med Selina i hela Sverige & Skandinavien. Under varje show ovan står det i vilka område showen är tillgänglig. De kortaste showerna är endast tillgängliga i Malmöområdet och de längre i hela Skandinavien.

Magdansösen anländer kort innan magdanshowen ska börja, normalt 10-15 minuter innan. Hon behöver då ett rum, gärna med en spegel, där hon kan byta om och säkert förvara saker.

Om det inte finns möjlighet för Selina att resa tillbaka till Malmö direkt efter showen så tillkommer boendekostnad på priset. Exempel: Selina uppträder på ert event i Falun. Sista magdansshowen är kl 00.30-01.30. Det går inga tåg eller flyg till Malmö förens nästa dag 11.30. Lösning: Ni bokar ett rum på ett vandrarhem eller hotell till Selina där hon spenderar natten och reser nästa morgon.

via Swish eller insättning på bg i förskott. Alla priser är exklusive resekostnader och eventuella boendekostnader. Om betalning ej utförs enligt överenskommelse så lämnas ärendet över till Inkasso.

Det är helt okej att både fotografera och filma. Om media ska närvara vill magdansösen bli informerad om detta i förväg och även vart materialet kommer att publiceras. Ni får gärna maila oss ert material från showen efteråt. Som uppskattning när vi får fint material skickat till oss så erhåller ni rabatt nästa gång ni bokar magdans hos oss.

Ni kan avboka utan kostnad fram tills 14 dagar innan bokningens datum. Vid senare avbokningar debiteras ni fullt pris. Då det återstår väldigt lite tid att kunna planera in en ny bokning och arbetstillfället för magdansösen går förlorat.

Dricks är ett vanligt sätt att visa uppskattning för en magdansös och det tas gärna emot under magdansshowen om det ges på ett respektfullt sätt. Exempelvis traditionell ”money shower”, en metod från Mellanöstern där sedlarna kastas över magdansösen under dansen. På fester där hedersgästen överraskas med magdans brukar många förbereda sedlar som denne kan dricksa med. Dricks kan även överlämnas när showen är slut.