BILDER

BILDER PÅ MAGDANSÖS SELINA

Nedan finner du ett bildgalleri med bilder på magdansös Selina. Hennes favoritbilder är från plåtningar i Dubai. Där hon tidigare bott och uppträtt. Selina har stått modell för flera märken, som designar magdansdräkter. Hon trivs framför kameran. Och tar ofta nya bilder till sin marknadsföring. Det finns även bilder från flera  fotograferingar i Malmö. Bilder från orientaliska event, shower runt om i världen och tidningsartiklar.

UPPROVSRÄTTSSKYDD

Bilderna är upphovsrättsskyddade. De får inte kopieras. Selinas bilder kan användas i din reklam när du bokar henne. Om du organiserar ett event och bokar Selina. Endast då kan du välja bilder av materialet nedan. De flesta bilder finns i hög upplösning och i större storlekar. Maila Selina efter bokning så kan ni tillsammans välja en bild till ditt event.

BILDER FRÅN DITT EVENT

Uppträdde Selina med orientalisk dans på ditt event? Fotograferades hon av din fotograf? Selina välkomnar dig att skicka in dina bilder. Gärna via mail tilll info@selinasevil.se. Hon skulle vilja visa dem i detta bildgalleri. Det är inte alltid lätt att få bilder från liveshower. Så Selina blir verkligen tacksam om du skickar in bilderna. Som tack får du rabatt på din nästa bokning.

 

SOCIALA MEDIER

Selina har i skrivandets stund över 66.000 följare på instagram. 43.000 följare på TikTok. Sammanlagt 40.000 följare på Facebook. Och 15.000 följare på YouTube. En slutsats är att många uppskattar hennes bilder och videos. Så kolla på hennes material på sociala medier. Du kanske också gillar det. Se SELINAS BILDER PÅ INSTAGRAM.

ÄR DU FOTOGRAF?

Just nu söker Selina ett samarbete med en fotograf. Som kan ta bilder på henne sommaren 2020. Bilderna kommer visas i detta bildgalleri samt på sociala medier. Kontakta Selina med din portfolio.

0
    0
    Varor
    Här var det tomtTillbaka till butiken