Drop in kort 10 ggr

1,200kr

Har du svårt att binda dig till en hel danskurs? Kanske har du arbetstider eller annat som krockar med ett eller flera kurstillfälle Nu har vi åter ett begränsat antal Drop in kort att släppa för dig som vill droppa in på Dansöz magdanskurser. Kortet gäller alla 10-veckors terminskurser under hela inköpsåret och säljs endast i begränsad mängd för att antalet deltagare per kurs inte ska bli för högt. Du får med kortet möjlighet att droppa in på valfri kurs utan föranmälan. Varje gång kortet används kryssar din danslärare i en ruta.

Artikelnr: 5278144 Kategori: Etikett:

Beskrivning

  • 10 danslektioner 1200kr

Har du svårt att binda dig till en hel danskurs? Kanske har du arbetstider eller annat som krockar med ett eller flera kurstillfälle Nu har vi åter ett begränsat antal Drop in kort att släppa för dig som vill droppa in på Dansöz magdanskurser.

Kortet gäller alla 10-veckors terminskurser under hela inköpsåret och säljs endast i begränsad mängd för att antalet deltagare per kurs inte ska bli för högt. Du får med kortet möjlighet att droppa in på valfri kurs utan föranmälan. Varje gång kortet används kryssar din danslärare i en ruta.