Alla sommarkurser
Tre sommarkurser i magdans
  • Trumsolo totalt 8 timmars dans
  • Floor work totalt 4 timmars dans
  • Dans med slöja totalt 4 timmars dans

Om du inte är medlem måste du även köpa medlemskap.

2,000kr

Slut i lager

Produktbeskrivning

När du betalt din magdanskurs och ditt medlemskap så är du automatiskt anmäld till danskursen och medlem hos oss. Du kommer även få en bekräftelse via mail inom ett par dagar. Kurserna i magdans hålls på Norra Skolgatan 10 B, högst upp. Vi är bara tjejer på danslektionerna och salen har ingen insyn. Om du köpt en privatlektion eller möhippa så hålls dessa i en danssal på Bergsgatan 29.

Selina är danslärare på kurserna. Om du har någon skada hon bör veta om så informera henne innan lektionen börjar. På samma sida som du hittade magdanskursen finns information inför din danslektion. Du får svar på frågor som vad man kan ha på sig på danslektionerna och om vilka regler vi har i dansstudion.

Det kommer finnas danskläder som höftsjalar, toppar och kjolar att köpa i danssalen. Selina tar med sig lite olika danskläder varje gång. Du kan även köpa danskläder här på hemsidan där du kan se alla kläderna. Om du väljer ”hämta på kurs” när du är i kassan så behöver du inte betala frakt utan får danskläderna av Selina på kursen.

Om du skulle missa en lektion kan du ta igen det tillfället genom att droppa in på en av de andra kurserna. Detta gäller endast om det finns plats för fler deltagare på den kursen. Man kan endast ta igen missade lektioner under samma termin.Hör av dig till Selina innan för att veta om det finns plats. Du är välkommen att delta i vår messenger grupp där vi delar musik, material för kurserna, planerar event och hör av oss om man kommer försent. Välkommen till oss!

Kategori:

Frakt Postnord: 1-5 vardagar. Vår Packningstid: 1-3 vardagar.