Våra kurser i orientalisk dans
Hej tjejer! Nu väntar en ny termin med kurser i orientalisk dans på Dansöz. Eftersom flera av er önskade dansa på flera dagar så blir det två kursdagar i veckan denna terminen. Det innebär totalt sex olika kurser i orientalisk dans. Jag har försökt blanda olika stilar och nivåer så att alla medlemmar ska kunna […]

Tess Selin

Författare

17 januari, 2019

Datum

Magdans

Kategori

Hej tjejer!

Nu väntar en ny termin med kurser i orientalisk dans på Dansöz. Eftersom flera av er önskade dansa på flera dagar så blir det två kursdagar i veckan denna terminen. Det innebär totalt sex olika kurser i orientalisk dans. Jag har försökt blanda olika stilar och nivåer så att alla medlemmar ska kunna få ut så mycket av schemat som möjligt.

En kurs jag verkligen rekommenderar är ”Nybörjare plus”. Denna kursen vänder sig till dig som redan gått en nybörjarkurs eller tom flera terminer. Se kursen som en verkstad för att intensivt träna grundstegens nästa nivåer. Exempelvis, grundsteget ”twist” kommer vi att träna på flera olika vis än grundutförandet. Det kan vara i rörelse, med olika accenter och shimmies.

Till er som uppträder eller bara vill avancera med imponerande teknik rekommenderar jag ”Wow-factor”. Här tänkte jag träna på showteknik som man vanligen inte hinner lära ut på en 10-veckors kurs som innehåller en koreografi. Det kan vara snurrar, hårkast eller backbends etc.

Oavsett vad ni är sugna på så hoppas jag att ni inte missat vår mängdrabatt för den är faktiskt om jag får säga det själv, helt fantastisk. Jag önskar något sånt här fanns när jag gick och tog kurser i orientalisk dans. För er som missat det så kommer rabatten här:

1 kurs i orientalisk dans 750:-

2 kurser i orientalisk dans 1000:-

3 kurser i orientalisk dans 1400:-

4 kurser i orientalisk dans 1800:-

5 kurser i orientalisk dans 2000:-

Vi har förlängt varje lektion med 10 minuter och lagt in en paus mellan varje lektion så grupperna inte stör varandra. En annan nyhet för nästa termin är att vi har fått nytt golv i danssalen!

Ser verkligen fram emot att träffa er alla och påbörja dessa kurserna. Om ni inte kan hålla er tills Februari så kan ni anmäla er till min workshop i orientalisk dans med slöja den 28 Januari.

Här är en länk till alla våra kurser i orientalisk dans.

kommentarer

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer från bloggen

10 skäl till att ta tag i dansen

Myser du i soffan istället för att komma och dansa? Det är den tiden om året nu då de flesta dansskolor är i mitten eller i slutet på sina terminer. Vi har plockat fram våra varmare kläder ur garderoben och kvällarna är mörkare. Visst är det skönt att bara krypa ner...

Orientalisk dansös på stranden

Orientalisk dansös Som orientalisk dansös är det viktigt att uppdatera med nya videos och nya bilder. Eftersom vi haft så fint väder i Malmö så passade jag på att ta lite nya bilder. Vi hade också ett filmteam på plats. Det ska bli spännande att se det nya materialet....

Överdriven svettning!

Överdriven svettning Överdriven svettning är något som jag kämpat med, speciellt med ett yrke som dansare är att jag svettas mycket. Finns inget jobbigare än när man stylat sitt hår i flera timmar och ska slänga med det på scenen när det klistrar fast som sött på...