Hej tjejer!

Nu väntar en ny termin med kurser i orientalisk dans på Dansöz. Eftersom flera av er önskade dansa på flera dagar så blir det två kursdagar i veckan denna terminen. Det innebär totalt sex olika kurser i orientalisk dans. Jag har försökt blanda olika stilar och nivåer så att alla medlemmar ska kunna få ut så mycket av schemat som möjligt.

En kurs jag verkligen rekommenderar är ”Nybörjare plus”. Denna kursen vänder sig till dig som redan gått en nybörjarkurs eller tom flera terminer. Se kursen som en verkstad för att intensivt träna grundstegens nästa nivåer. Exempelvis, grundsteget ”twist” kommer vi att träna på flera olika vis än grundutförandet. Det kan vara i rörelse, med olika accenter och shimmies.

Till er som uppträder eller bara vill avancera med imponerande teknik rekommenderar jag ”Wow-factor”. Här tänkte jag träna på showteknik som man vanligen inte hinner lära ut på en 10-veckors kurs som innehåller en koreografi. Det kan vara snurrar, hårkast eller backbends etc.

Oavsett vad ni är sugna på så hoppas jag att ni inte missat vår mängdrabatt för den är faktiskt om jag får säga det själv, helt fantastisk. Jag önskar något sånt här fanns när jag gick och tog kurser i orientalisk dans. För er som missat det så kommer rabatten här:

1 kurs i orientalisk dans 750:-

2 kurser i orientalisk dans 1000:-

3 kurser i orientalisk dans 1400:-

4 kurser i orientalisk dans 1800:-

5 kurser i orientalisk dans 2000:-

Vi har förlängt varje lektion med 10 minuter och lagt in en paus mellan varje lektion så grupperna inte stör varandra. En annan nyhet för nästa termin är att vi har fått nytt golv i danssalen!

Ser verkligen fram emot att träffa er alla och påbörja dessa kurserna. Om ni inte kan hålla er tills Februari så kan ni anmäla er till min workshop i orientalisk dans med slöja den 28 Januari.

Här är en länk till alla våra kurser i orientalisk dans.