Fått lite frågor om våra magdansdräkter från dansare som undrar över vårt sortiment. Jag själv använder ju oftast dräkter i finare kvalitet med en högre prislapp och den kategorin kommer finnas i bazaaren.

Men medvetet har jag valt att även ta in de kategorier som jag kallar ”Elevdräkt” och ”Semiprodräkt” eftersom tanken med shoppen är att vi ska sprida orientalisk dans och vara en tillgång för ALLA dansare, inte bara professionella dansare som har en hög budget att lägga på en magdansdräkt. Utan vi vill även att eleven som ska uppträda för första gången ska kunna hitta en magdansdräkt hos oss.

Vi säljer magdansdräkter för elevshower till budgetpris och designdräkter till professionella uppträdande. Tanken är att alla magdansöser ska kunna hitta rätt magdansdräkt i vårt sortiment. Vi har säljer både begagnade och nya magdansdräkter.

I vårt sortiment finns magdansdräkter till budgetpris (oftast från Asien) som fungerar utmärkt till elevshower & hafla för dig vill ha en magdansdräkt till ett bra pris. Vi säljer även professionella magdansdräkter från Turkiet, Egypten, Ryssland mfl för dig som vill ha finare material och högre kvalitet.

En professionell magdansdräkt kostar oftast mellan 3000-9000kr hos en designer. Som med allt annat mode är det material, kvalitet och design som sätter prislappen. En designdräkt har oftast fastsydda AB-kristaller, mycket handarbete, starka sömmar och är tillverkade i hållbart material som tåls att svettas och röra sig i massa gånger.

Vi beskriver våra magdansdräkter med följande namn (från lägst kvalitet till högsta kvalitet);

  • Elev magdansdräkt
  • Semipro magdansdräkt
  • Professionell magdansdräkt
  • Designer magdansdräkt

Vi beskriver även noggrant material så du kan avgöra vilken typ av magdansdräkt som passar dig bäst.

Vill du beställa en annan storlek eller färg? Eller är ni en dansgrupp som vill beställa fler magdansdräkter än vi har i lager? Kontakta oss med bilden på magdansdräkten och beskriv vad ni önskar. Många av våra leverantörer kan ta emot specialbeställningar.