Orientalisk dansös

Som orientalisk dansös är det viktigt att uppdatera med nya videos och nya bilder. Eftersom vi haft så fint väder i Malmö så passade jag på att ta lite nya bilder. Vi hade också ett filmteam på plats. Det ska bli spännande att se det nya materialet.

Jag dansade i en magdansdräkt med silverfärgat bälte och bh som jag köpt från en magdansdesigner. Danskjolen i turkost tyg är från webshoppen och den hittar du här. I webbshoppen finns massor för dig som är orientalisk dansös. Kjolen finns i flera olika färger och kostar 349:-. Det finns en slits som man själv kan välja vart man vill ha. Jag har alltid min slits på vänster ben. Då detta är mitt ”dansben”. Vars höft jag använder mest.

Jag bar även en ansiktsslöja som är väldigt poppis just nu. När jag uppträdde som orientalisk dansös i Mellanöstern för några år sedan var dessa ansiktsslöjor standard. Nu börjar de även komma till Sverige. Det är så med orientaliskt dansmode, precis som med vanligt mode. Allt går i trender.

Locations

Vi var på två olika locations. Dessa hade filerna och fotografen valt ut. Det var platser de tyckte var passande för en orientalisk dansös. Platserna var verkligen vackra. Men inte optimala för dans. Detta för att den ena var i en backe, vilket gjorde det svårt att snurra. Så nu i veckan har jag varit i min älskade Pildammsparken och hittat vackra locations för nästa shoot.

Tanken var även att jag skulle fotograferas i havet. såg en vacker bild på en orientalisk dansös med ljuskrona på huvudet som stod i havet för flera år sedan. Denna bild har jag velat återskapa ända sedan dess. Men vinden blåste ut ljusen. Så vi fick ge upp. Hoppas vi kan få till et nästa gång.