Vingar Dans & Show cerise

Isisvingar för magdans och andra scenframträdande. Passande till exempelvis även för teater, karnevalståg och samba. Pinnar säljs separat.

499kr

Slut i lager

Produktbeskrivning

Isisvingar för magdans

Isisvingar för magdans är otroligt vackra på scen. De lyfter och ramar in alla former av dansuppträdande. Isisvingar kan användas både till magdans och en mängd andra danser. De är effektfulla i karnevalståg då de syns på långt avstånd och används ofta av sambadansare. De är också perfekta för bakgrundsdansare på konserter och har används flera gånger av dansare på melodifestivalen. Här kan du se Selina dansa med isisvingar på ett arabiskt bröllop.

Färger på vingarna

Vi har vingar i många färger! Här kan du se alla våra isisvingar för magdans. Matcha gärna dina vingar med din magdansdräkt. De flesta magdansdräkter är dekorerade med guld eller silver. Av det skälet är det många som köer vingar i guld, eller vingar i silver. Då matchar dem fler magdansdräkter. Du kan även läsa mer om pinnarna till dansvingarna. Du kan använda vingarna utan pinnar. De blir inte lika höga och breda när armarna sträcks upp och ut men de är väldigt vackra ändå. Pinnarna kan du använda till alla våra vingar. Så om du köper flera vingar behöver du bara ett par pinnar.

Lära sig dansa magdans med isisvingar

Vi har kurser i magdans med isisvingar. Du kan även ta privatlektion med Selina där du kan träna på magdans med vingar. Det kräver en stor dansyta för att dansa med vingar. Därför är privatlektioner att rekommendera, då två magdansöser kan använda hela dansytan i studion ensamma.

Var kommer namnet isisvingar från?

Namnet isisvingar kommer från mångudinnan Isis. Visst är det passande då man ser ut som en gudinna med dessa vingar. Vissa kallar även vingarna för, dansvingar, änglavingar eller orientaliska vingar.

Detaljer om vingarna:

 • Material: Polyester lame med metallic look
 • Justerbar storlek runt halsen
 • Längd: 150cm från nacke till änden av pinnen
 • Pinnar säljs separat i webbutiken
 • Tvätta inte dansvingarna i maskin
 • Rengör vingarna genom att torka av dem
Artikelnr: 5833748 Kategori: Etiketter: , , ,

Frakt Postnord: 1-5 vardagar. Vår Packningstid: 1-3 vardagar.

0
  0
  Varor
  Här var det tomtTillbaka till butiken