Privatlektioner i Magdans

Privatlektioner i magdans passar dig som vill dansa på valfria tider eller strävar mot ett personligt mål.

Lektionerna lämpar sig för orientaliska dansare på alla nivåer. Från nybörjarnivå till avancerad nivå. Selina skräddarsyr din privatlektion efter dina önskemål. Det kan tex vara grundläggande teknik eller en koreografi som du tänker tävla med.

Klicka på bilderna för att läsa mer om varje paket. Du kan betala med Swish, Banköverföring och PayPal. När du är klar med köpet kan du kontakta Selina via mail och planera inför lektionen.

Paketpriser: Om du köper paket med 10 privatlektioner i magdans sparar du 25% per danslektion. Dansa tillsammans med en vän och ni får 30% rabatt.

Magdanskläder

Vi dansar barfota, oftast i leggings och linne med en sjal runt höfterna. Vill du ha danskläder för magdans?  Du kan köpa magdanskläder här på hemsidan. I kassan kan du välja fraktalternativet ”hämta på kurs” så tar Selina med sig danskläderna till privatlektionen och du slipper att betala frakt.Om du ska tävla eller uppträda så kan du även ta med din magdansdräkt.

VAD ÄR FÖRDELARNA MED PRIVATLEKTIONER?

Om du vill lära dig magdans så är privatlektioner ett bra alternativ. De flesta lär sig mer på privata lektioner än vanliga lektioner. Därför är de bra för dig som vill utvecklas på kort tid. Eftersom lektionerna är skräddarsydda efter dina önskemål lär du dig exakt det du vill. Du får gott om tid att ställa frågor och få feedback.

KAN NYBÖRJARE TA PRIVATLEKTIONER I MAGDANS?

En bra grund är viktigt när man vill lära sig dansa magdans. Därför är den bra med att en dansinstruktör lägger fokus på att du ska utföra stegen korrekt. Att från början ha rätt hållning och kunna få svar på alla frågor gör det lättare för dig att utvecklas.

ÄR PRIVATLEKTIONER I MAGDANS BRA INFÖR TÄVLING?

För dig som ska tävla i orientalisk dans är det viktigt att ta privatlektioner. Här får du gott om feedback för att utvecklas. Selina har varit domare i flera internationella mästerskap och tränat många magdansöser inför tävlingar.

ANDRA FÖRDELAR MED PRIVATLEKTIONER

Privatlektioner är perfekta för dig som vill kunna vara mer flexibel med dina dansträningar. Kanske kan du inte pga arbetstider eller andra faktorer gå på en kurs varje vecka. När du tar lektioner av Selina sätter ni upp tider tillsammans. De kan variera från vecka till vecka. Helt efter dina önskemål. Selina kan oftast ge privatlektioner på vardagar efter 16.00 och även på helgerna.

HUR LÄNGE VARAR PRIVATLEKTIONERNA?

Du kan använda dina lektioner i magdans 12 månader från inköpsdatumet. Om du köper ett paket med magdanslektioner så får du ett kort av Selina. Kortet har rutor som ni kryssar i varje gång ni haft en lektion. På så sätt är det lätt för er att komma ihåg hur många danslektioner duhar använt och hur många du har kvar.

HUR SKA JAG KLÄ MIG PÅ PRIVATLEKTIONERNA?

Om du är nybörjare eller tränar magdans som du inte ska uppträda med kan du ha vanliga träningskläder för dans. Om du inte har träningskläder för dans så finns de här:träningskläder för magdans. I vår lilla butik finns även höftsjalar och dansskor. Om du tränar inför ett uppträdande eller ska tävla så får du gärna ta med din magdansdräkt. Det är viktigt att träna i de kläder du ska uppträda eller tävla i.

PRIVATLEKTIONER I MAGDANS MED EN VÄN

Peppa varandra. Träna ihop på fritiden. Att dansa med en vän är roligt! Du kan ta privatlektioner med en vän. Selina har klara paket med lektioner för er som vill dansa tillsammans. Om ni tar magdanslektioner ihop så får ni rabatt.

ÖVRIGT

Vi postar ibland små klipp från våra privatlektioner i magdans på vår instagram: studioselina. Följ oss där för att få en inblick i våra danslektioner