Magdansevent

Event för medlemmar
BLI MEDLEM
Kalender 2023

EVENT MED MAGDANS

Häng med på våra event!

Torsdagen den 29 Maj 17.00-22.00

SYKVÄLL

Vi gör magdansbälten som vi kan använda i framtiden. Om du inte påbörjat ett bälte så ta med ett par gamla jeans som kan klippas i som bas. Övrigt material ingår och finns på plats. Inga förkunskaper krävs. Det ingår även mumsiga snacks och dryck.

ANMÄLAN VIA SWISH SKRIV “UTLÄGG SYKVÄLL”.

SWISHA 100:- TILL 0704-531090

LÖRDAGEN DEN 20 MAJ 17.00-21.30

FEST & SHOW

Dags för hafla! Bjud in familj och vänner (tjejer) till terminens avslutningsfest! Alla som vill får uppträda. Dina gäster bjuds på en kort prova-på klass. Programmet innehåller öppet dansgolv, mingel, mat och tävlingar. Adress: Norra Skolgatan 10 B våning 1.

FÖRKÖP  50:-. EFTER 15/5  /  PÅ PLATS 100:-.

LÄS MER & KÖP BILJETT LÄNGRE NER.

HAFLA

HAFLA EN FEST MED MAGDANS

I slutet av varje termin arrangera vi en avslutningsfest med magdans där alla elever kan uppträda. Denna terminen kommer det vara en tjejfest så bjud in mamma, dotter, syster och tjejkompisarna! Syftet med vår hafla är att sprida orientalisk dans genom att ge dansare en trygg & mysig miljö att uppträda i.

GRATIS DANSLEKTION

Selina kommer inleda med en  kostnadsfri prova-på lektion. Här kan era gäster få få prova magdans. Ta gärna med höftsjalar till dina gäster. Ingen föranmälan krävs. Ni som ska uppträda kan då passa på att byta om.

FIKA & MAT

Vi har en stor bar som vi fyller med fika, alla deltagare tar med sig något till fikabordet. Det kan vara kakor, godis, nötter, plockmat eller frukt. Vi ordnar med glas, muggar, läsk och bubbelvatten. Vill du ha en annan dryck kan du ta med dig det. Vi beställer enklare mat i förväg. När du köpt din biljett får du förslag på mat och kan välja vad vi ska beställa åt dig. Priset för maten swishas till oss. Vi väljer en restaurang med förmånliga priser där det finns alternativ med och utan kött.

FEST, ÖPPET DANSGOLV & BAZAAR

Ta chansen och testa de danssteg du lärt dig under terminen! Vi kommer dansa loss mellan uppträdandena. Vi har en bazaar med läckra magdanskläder. Här kan du se och prova våra magdanskläder som annars bara ses online.

PROGRAM

SÅ HÄR KOMMER KVÄLLEN SE UT

16.00 kommer de som ska hjälpa till med förberedelserna.

17.00 öppnas dörrarna

17.30-18.00 prova-på lektion.

18.00-18.30 öppet dansgolv. De som ska uppträda byter om.

18.30-19.00 show (korrigeras beroende på antalet uppträdande).

19.00 mat, mingel, tävlingar & öppet dansgolv

21.30 avslutar vi festen

21.20.22.00 plockar vi undan

UPPTRÄDA

VILL DU UPPTRÄDA MED MAGDANS?

Dansar du orientalisk dans? Du är välkommen att uppträda på haflan. Det kan vara i grupp eller solo. Koreografi eller improvisation. Även elever och lärare som dansar magdans på andra dansskolor är välkomna att delta och uppträda.

Vi välkomnar gästdansare på alla nivåer. Från nybörjarelever till professionella magdansöser. Vi vill uppmuntra alla att utvecklas och uppträda med sina danser.

SÅ HÄR GÖR DU

Kontakta Selina om du vill uppträda. Din låt får vara max 3 minuter. Låten ska skicka till  yalla@selinasevil.se i mp3 format. Skicka även en beskrivning av ditt uppträdande. Om någon annan koreograferat din dans nämner du det.

Dansare som ska uppträda ses i lokalen en timme innan haflan börjar. Då kan de se dansgolvet och lämna sina saker i omklädningsrummen.

VIKTIGT

Fotografering och filmning är inte tillåtet med undantag om någon solodansare eller grupp vill filma/fotografera sitt uppträdande. Då görs detta utan att publiken kommer med i bild. Vi kommer även ta gruppbilder till vår instagram efter showen då de som vill kan vara med. Inga barn & inga män.

MEDLEMMAR MÅSTE HJÄLPA TILL

17.00 startar festen. Innan dess ska vi ställa upp bord och stolar. Förbereda bazaar, ljud och ljus. Duka upp det som behövs till fikabordet. Dekorera och förbereda inför våra aktiviteter. När gästerna kommer behöver vi ta inträde för de som inte köpt biljett och visa gästdansarna omklädningsrum mm.

Efter festen kommer vi behöva hjälp att ställa iordning efter oss. Festen slutar 21.30 och 22.00 ska lokalen vara i samma skick som innan festen. Så många som möjligt behöver hjälpa till med detta för att vi ska kunna starta och avsluta i tid. Hör av er och berätta om ni kan hjälpa till före, efter eller helst både och. Ju fler vi är ju snabbare går detta.

 

BILJETTER

FÖRKÖP SENAST 15 MAJ 50:-.
EFTER 15 MAJ & PÅ PLATS 100:-.
0
    0
    Varor
    Här var det tomtTillbaka till butiken