HAFLA

HAFLA EN FEST MED MAGDANS

Datumet är ändrat pga Covid-19. Festen kommer inte hållas 16/1. Vi återkommer med nytt datum här så snart det satts. Köpta biljetter gäller då till det kommande datumet. I slutet av varje termin arrangera vi en avslutningsfest med magdans där alla elever kan uppträda. Denna terminen kommer det vara en tjejfest så bjud in mamma, dotter, syster och tjejkompisarna! Eventet är endast för tjejer. Filmning och fotografering är ej tillåtet. Syftet med vår hafla är att sprida orientalisk dans genom att ge dansare en trygg & mysig miljö att uppträda i.

När: Lördagen den 16 Januari 18.00
Var: Norra Skolgatan 10B, vån 1 i Tea/Barbro
Förköpsbiljett: Köpes på hemsidan för 40:-
Inträde på plats: Swish, 60:- vid plats.
Ta med: Alla tar med något till fikabordet (läs nedan)

GILLAR DU MAGDANS?

Är du tjej och gillar orientalisk dans är du välkommen till vårt event som gäst. Du är även välkommen att uppträda med en egen dans (mer om detta längre ner). Även elever och lärare som dansar magdans på andra dansskolor är välkomna att delta och uppträda. Vi brukar ha gästdansare på alla nivåer. Från nybörjarelever till professionella magdansöser från Sverige och Danmark. Denna festen är bara för tjejer. Detta för att många av våra elever inte dansar framför män. Och vi vill uppmuntra alla att utvecklas och uppträda med sina danser.

VILL DU UPPTRÄDA?

Alla är välkomna att uppträda med magdans på vår hafla. Vi har dock begränsat antal platser. Kontakta Selina om du vill uppträda. Din låt får vara max 3 minuter. Låten ska skicka till info@selinasevil.se i mp3 format. Skicka även en beskrivning av ditt uppträdande. Om någon annan koreograferat din dans nämner du det. Dansare som ska uppträda ses i lokalen en timme innan haflan börjar. Då kan de se dansgolvet och byta om i omklädningsrummen. Om man uppträder kostar biljetten till haflan 40:- Denna biljett måste köpas i förväg på hemsidan.

DANSLEKTION

Selina kommer hålla en kostnadsfri danslektion på festen. Temat är magdans till violin. Till denna lektion kommer vi ha livemusik av den fantastiska musikern Katja Sptitzyna. Tag chansen att får dansa till riktig livemusik. Lektion är frivillig att delta i. Ingen föranmälan krävs.

FIKA

Vi har en stor bar som vi fyller med fika som alla kan ta del av utan kostnad. Alla deltagare tar med sig något till fikabordet. Det kan vara kakor, godis, nötter, plockmat eller frukt. Arrangörerna ordnar med muggar, tallrikar, kaffe, te och saft.

HENNA FÖR VÄLGÖRENHET

Under kvällen kommer vi ha hennaartisten Celeste på plats. Hon kommer rita vackra hennamålningar på de som vill. Man väljer själv vad man vill betala för sin hennamålning. All vinst från hennamålningen går oavkortat till välgörenhet i Palestina. Detta kan inte bokas i förväg utan endast på plats i mån av tid. Passa på att göra en vacker hennamålning och skänka till välgörenhet på samma gång. Alla donationer är betydelsefulla. Stora som små.

FEST & BAZAAR

Efter alla uppträdande och den lilla danslektionen till violin så kan man dansa på det öppna dansgolvet. Ta chansen och testa de danssteg du lärt dig under terminen! Selina’s Bazaar har ett bord med läckra dansvaror. Ta chansen att prova och känna på varorna som annars bara ses online. På grund av platsbrist tar vi denna festen inte emot fler försäljare.

 

Program

17.00 Förberedelser

De som ska uppträda & hjälpa till

18.00 Start

Dörrarna öppnas för gäster

18.30 Modevisning

Festklänningar från Jolie Bridal

19.00 Dansshow

Med elever och andra dansare

20.00 Danslektion

Selina lär ut magdans till violin.
Live på violin: Katja Spitsyna

20.30 Danstävling

Shimmytävling med priser.
Anmälan på plats.

20.45 Fest

Öppet dansgolv med arabisk musik.
Bazaar med orientaliska danskläder.
Hennatatueringar med Celeste.


23.00 Vi avslutar kvällen